Pastrav “en papilotte”

de nico15 in Pastrav, 16 Feb 2014 | 3737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ½ de telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 100 g de mazare
  • 2 lingurite de mustar de Dijon
  • 1 lingura de otet de mere
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Sare, piper
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 20 ml de vin alb
  • 50 g de anghinare murata in ulei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • ½ de ardei iute
  • germeni de lucerna
  • 1 rosie, cubulete
  • *optional 50 g de branza feta, eu nu am folosit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav “en papilotte”:

Se spala pestele, vom indeparta capul si vom trece la filetarea lui, dupa ce l-am filetat, verificam bine sa fi scos toata sira cu oase si vom spala din nou, tamponam bine pentru a indeparta surplusul de apa.


Facem o marinada (aceasta este buna si la pui) dupa cum urmeaza:


2 lingurite de mustar de Dijon


1 lingura de otet de mere


2 linguri de ulei de masline


Sare, piper


1 lingurita sos Worcester


20 ml de vin alb


Cu aceasta vom unge fileurile de peste. Curatam legumele si le taiem bastonase sau cubulete, telina o vom pune la fiert pentru 10 minute, dupa care se va scoate. Ardeiul se taie bastonase.


Luam o tava punem folie alimentara si vom trece la pregatirea pachetelelor(en pappilotte) in care vom pune pestele. Punem legumele, adaugam fileul de peste deasupra, mai adaugam daca a ramas vin si sigilam cu grija pachetelele. Dam la cuptor la 180 °C aproximativ 30 de minute.


Se aduce la masa in pachetel, iar acesta se desface in fata musafirilor.


Se serveste acompaniat de un pahar de vin alb demisec.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav “en papilotte”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

16.02.2014, 14:16

super

Corinuta 1

16.02.2014, 15:16

Tare bun pastravul!

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat la cuptor cu capere, rosii si lamaie