Pastrav “en papilotte”

de nico15 in Pastrav, 16 Feb 2014 | 3180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pastrav
  • ½ de telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 100 g de mazare
  • 2 lingurite de mustar de Dijon
  • 1 lingura de otet de mere
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Sare, piper
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 20 ml de vin alb
  • 50 g de anghinare murata in ulei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • ½ de ardei iute
  • germeni de lucerna
  • 1 rosie, cubulete
  • *optional 50 g de branza feta, eu nu am folosit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav “en papilotte”:

Se spala pestele, vom indeparta capul si vom trece la filetarea lui, dupa ce l-am filetat, verificam bine sa fi scos toata sira cu oase si vom spala din nou, tamponam bine pentru a indeparta surplusul de apa.


Facem o marinada (aceasta este buna si la pui) dupa cum urmeaza:


2 lingurite de mustar de Dijon


1 lingura de otet de mere


2 linguri de ulei de masline


Sare, piper


1 lingurita sos Worcester


20 ml de vin alb


Cu aceasta vom unge fileurile de peste. Curatam legumele si le taiem bastonase sau cubulete, telina o vom pune la fiert pentru 10 minute, dupa care se va scoate. Ardeiul se taie bastonase.


Luam o tava punem folie alimentara si vom trece la pregatirea pachetelelor(en pappilotte) in care vom pune pestele. Punem legumele, adaugam fileul de peste deasupra, mai adaugam daca a ramas vin si sigilam cu grija pachetelele. Dam la cuptor la 180 °C aproximativ 30 de minute.


Se aduce la masa in pachetel, iar acesta se desface in fata musafirilor.


Se serveste acompaniat de un pahar de vin alb demisec.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav “en papilotte”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

16.02.2014, 14:16

super

Corinuta 1

16.02.2014, 15:16

Tare bun pastravul!

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu legume