Luam pestele si il curatam bine pe interior.
il spalam sub jetul de apa rece.
il stergem cu un servet de bucatarie.
luam o lingura de ulei si ungem cu el,pestele,pe ambele parti.
atat pe interior,cat si pe exterior il condimentam cu sare si piper.
il acoperim si il dam la frigider cam 15 minute.
punem pe aragaz un grill la incins.
asezam pestele pe grill si il lasam la foc potrivit.(nu dati focul mare ca riscati sa ardeti pastravul).
il intorcem pe ambele parti si il lasam sa se patrunda bine.
cand e gata il scoatem pe un platou,asezam pe el felii de lamaie si presaram patrunjel verde,tocat.
in momentul in care il serviti,il stropiti cu zeama de lamaie!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro