Pastrav la gratar cu lamaie

de Rocsi in Pastrav, 28 Aug 2011 | 9830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 felii de lamaie
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu lamaie:

Luam pestele si il curatam bine pe interior.


il spalam sub jetul de apa rece.


il stergem cu un servet de bucatarie.


luam o lingura de ulei si ungem cu el,pestele,pe ambele parti.


atat pe interior,cat si pe exterior il condimentam cu sare si piper.


il acoperim si il dam la frigider cam 15 minute.


punem pe aragaz un grill la incins.


asezam pestele pe grill si il lasam la foc potrivit.(nu dati focul mare ca riscati sa ardeti pastravul).


il intorcem pe ambele parti si il lasam sa se patrunda bine.


cand e gata il scoatem pe un platou,asezam pe el felii de lamaie si presaram patrunjel verde,tocat.


in momentul in care il serviti,il stropiti cu zeama de lamaie!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adry88 1

29.08.2011, 16:45

bun

Rocsi 1

29.08.2011, 21:02

multumesc dragele mele

Kori 1

26.09.2011, 09:06

ioooi, ce as manca si eu unu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci