Pastrav pe pat de rosii in sos tomat

de RuxyRux in Pastrav, 4 Iun 2011 | 6000 vizualizari

 

O reteta care a primit laude in familie si se cere repetata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi maricei
  • 6 rosii frumoase
  • 250 ml vin demidulce
  • 5 linguri pasta de rosii( bulion facut in casa)
  • sare( 2 lingurite pline)
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lamaie taiata in felii
  • 5 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de rosii in sos tomat:

Am spalat bine pastravul deja curatat. Apoi am feliat rosiile.


Intr-o tava de Jena, am turnat 3 linguri de ulei de masline, apoi am uns tava si am asezat patul de rosii.


Pe patul de rosii am culcat pastravii si le-am urat un nani bun si delicios.


I-am umplut cu cate trei felii de lamaie.


Peste pastravi am mai turnat inca doua linguri de ulei de masline si am dat la cuptor la 200 grade pentru 25 de minute .


Intre timp am pregatit sosul amestecand pasta de tomate cu vin si patrunjel, sare si piper.


Cand timpul s-a scurs am scos pestele si am adaugat peste el sosul. Am avut grija sa imbrac binisor pastravii.


Am dat din nou tava la cuptor pentru 30 de minute.


I-am servit cu mare placere la masa in familie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de rosii in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

17.06.2011, 22:26

Sylvia , Ancuta...multumesc scumpele mele

MVMih 1

19.06.2011, 23:07

Foarteeee..tareee...extraaa...PUTIN pentru mine...mai vreau o portieeeee

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:08

O portie tare frumoasa pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor