Pastrav pe pat de rosii in sos tomat

de Rux in Pastrav, 4 Iun 2011 | 5614 vizualizari

 

O reteta care a primit laude in familie si se cere repetata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi maricei
  • 6 rosii frumoase
  • 250 ml vin demidulce
  • 5 linguri pasta de rosii( bulion facut in casa)
  • sare( 2 lingurite pline)
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lamaie taiata in felii
  • 5 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de rosii in sos tomat:

Am spalat bine pastravul deja curatat. Apoi am feliat rosiile.

Intr-o tava de Jena, am turnat 3 linguri de ulei de masline, apoi am uns tava si am asezat patul de rosii.

Pe patul de rosii am culcat pastravii si le-am urat un nani bun si delicios.

I-am umplut cu cate trei felii de lamaie.

Peste pastravi am mai turnat inca doua linguri de ulei de masline si am dat la cuptor la 200 grade pentru 25 de minute .

Intre timp am pregatit sosul amestecand pasta de tomate cu vin si patrunjel, sare si piper.

Cand timpul s-a scurs am scos pestele si am adaugat peste el sosul. Am avut grija sa imbrac binisor pastravii.

Am dat din nou tava la cuptor pentru 30 de minute.

I-am servit cu mare placere la masa in familie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de rosii in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pastrav pe pat de rosii in sos tomat-0
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat-1
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat-2
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat-3
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat-4

COMENTARII (42)

Rux

Rux 1

17.06.2011, 22:26

Sylvia , Ancuta...multumesc scumpele mele

MVMih

MVMih 1

19.06.2011, 23:07

Foarteeee..tareee...extraaa...PUTIN pentru mine...mai vreau o portieeeee

Rux

Rux 1

19.06.2011, 23:08

O portie tare frumoasa pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!