Pastrav cu sos de ciuperci

de ianculubita in Pastrav, 14 Mar 2012 | 4075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pastrav
  • condimente pentru peste
  • SOS
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana lichida
  • sare, piper
  • orez pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de ciuperci:

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,il pui in tava si-l stropesti cu ulei,dai tava la cuptor pentru 10-15min.In acest timp pregatesti sosul,intr-o tigaie cu ulei,calesti ceapa taiata pestisori,adaugi ciupercile cubulete,le lasi la inabusit 10min.adaugi vinul,faina amestecata cu smantana si mustar,condimentezi,adaugi si zeama de lamaie,apoi rastorni sosul in tava peste peste si mai lasi 5-6min;servesti cu garnitura de orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 14:48

ffffffffffff bun

Sim0na 1

15.03.2012, 18:17

delicios arata!

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin