Pastrav in sos de rosii cu vin alb

de Marynela16 in Pastrav, 16 Ian 2013 | 19725 vizualizari

 

O masa potrivita de seara.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 380 gr rosii tocate
  • piper negru macinat si boabe
  • 4 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • 1 pahar vin alb sec
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 4 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in sos de rosii cu vin alb:

Pastravul se spala, curata si se condimenteaza cu sare si piper, iar in interior i-am pus  o felie de lamaie se lasa deoparte 15 min. Intre timp am taiat ceapa julienne am presarat-o in tava, am uns pestele cu ulei  de masline si l-am asezat in tava peste ceapa. Am mai adaugat un varf de lingurita de piper boabe, 4  foite de dafin, 1/3 lingurita de rozmarin. Separat am pregatit sosul. Intr-un bol am adaugat rosiile tocate 1 pahar de vin si usturoiul pisat. Le-am pus in tava si le-am dat la cuptor aprox 50 min. La final se adauga patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de cartofi nature

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in sos de rosii cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu Bacon (Reteta Video numarul 100)