Pastrav cu busuioc

de Bunica in Pastrav, 31 Aug 2014 | 1568 vizualizari

 

Pastrav cu busuioc un preparat care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 crengute busuioc
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu busuioc:

Pestele se eviscereaza,spala,sareaza si pipereaza.


O tava se unge cu o lingura de ulei.


Asezam pestele in tava.


In interiorul lui punem cate o felie de lamaie si o crenguta de busuioc uscat.


Turnam vinul si stoarce zeama de la lamaia ramasa.


Dam la cuptorul preincalzit la 160 grade pana de rumeneste frumos(aproximativ 20 de minute).


Garnitura ramane la alegerea fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (19)

bianca92 1

31.08.2014, 22:31

simona72 1

01.09.2014, 09:07

Ce idee buna!! Cu busuioc nu l-am facut...

Lavinia 1

02.09.2014, 19:55

deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor