Pastrav cu busuioc

de Bunica in Pastrav, 31 Aug 2014 | 1838 vizualizari

 

Pastrav cu busuioc un preparat care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 crengute busuioc
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu busuioc:

Pestele se eviscereaza,spala,sareaza si pipereaza.


O tava se unge cu o lingura de ulei.


Asezam pestele in tava.


In interiorul lui punem cate o felie de lamaie si o crenguta de busuioc uscat.


Turnam vinul si stoarce zeama de la lamaia ramasa.


Dam la cuptorul preincalzit la 160 grade pana de rumeneste frumos(aproximativ 20 de minute).


Garnitura ramane la alegerea fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

bianca92 1

31.08.2014, 22:31

simona72 1

01.09.2014, 09:07

Ce idee buna!! Cu busuioc nu l-am facut...

Lavinia 1

02.09.2014, 19:55

deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ce am gasit prin frigider