Pastrav cu legume si cuscus

de IonitaFlorinConstantin in Pastrav, 3 Apr 2014 | 4273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. cuscus
  • 3 jumatati de ardei (galben, rosu, verde)
  • 1 dovlecel mic
  • 1 felie de vanata
  • 1 lingurita capere
  • 2 coji de ceapa
  • 1 lamaie (zeama)
  • 1 pastrav
  • 1 rosie
  • putina sare
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume si cuscus:

Se pune cuscusul intr-un vas, apoi putin apa fierbinte deasupra si se acopera cu folie alimentara timp de 5 minute sa se hidrateze.


Se iau 3 jumatati de ardei (diferit colorati) si se pun pe gril la copt.


Se ia un dovlecel, se taie o fasie din el si se pune pe gril la copt.


Se pun pe gril si cele doua coji de ceapa.


Se ia jumatate de rosie si se taie cubulete.


Se ia o tigaie, se pune putin ulei, peste ulei se pune o bucata de de hartie alba de copt, dupa care punem pastravul taiat in doua bucati. Pastravul se pune prima oara cu pielea in jos, el isi trage ulei doar cat are nevoie si va iesi auriu la culoare .


Se ia o ceasca mai mare, se unge cu ulei, se pun in ea: ardeii copti, fasia de dovlecel si felia de vanata si se aseaza la rotund in ceasca. Punem cuscusul in mijoc, presam putin si o rasturnam in farfurie .


Peste cuscusul cu legume se aseaza pastravul prajit pe hartie.


Se pun cubuletele de rosii taiate intr-un bol si se amesteca impreuna cu caperele, o lingura de ulei de masline si putina zeama de lamaie, apoi se pun intr-o parte pe farfurie.


Langa preparat se pune o bucata de lamaie si cojile de ceapa facute pe gril. Pofta buna.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume si cuscus" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

- Andreea - 1

03.04.2014, 21:52

Bun

deyutzky 1

03.04.2014, 22:17

delicios

Rocsi 1

04.04.2014, 10:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor