Pastrav gratinat

de ianculubita in Pastrav, 11 Feb 2012 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pastrav
  • zarzavat de supa
  • 100g unt
  • 200ml smantana
  • 200g ciuperci
  • 2-3catei de usturoi
  • 1lingura faina
  • sare,piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav gratinat:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert impreuna cu zarzavatul,sare si cateiii de usturoi;in acest timp,se pune untul in tigaie,cand s-a topit se adauga faina,apoi smantana si se condimenteaza;daca vi se pare prea gros,se poate adauga putin lapte;


intr-un vas termorezistent,se pune jumatate din sos,jumatate din pestele dezosat,deasupra ciupercile calite,restul de peste,restul de sos si o mana buna de parmezan ras sau cascaval;se da vasul la cuptor 30mi si se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

12.02.2012, 15:51

Ooooo, ce bunatate!

Mihaela11_jo 1

12.02.2012, 18:13

Foarte apetisant

Lau 1

13.02.2012, 11:26

fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi