Pastrav la cuptor cu legume

de reisnaor_2006 in Pastrav, 6 Mar 2015 | 16289 vizualizari

 

Un peste gustos avand Omega 3 si fiind o sursa excelenta de energie fara grasimi rele, doar cu grasimi bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • 7 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu legume:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Asezam pastravii spalati si curatati de solzi, lasam coada, in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ungem pestii cu uleiul de masline, ii stropim cu zeama de la lamaie, ii crestam, apoi ii condimentam cu sare si piper.

Asezam legumele taiate felii subtiri in interiorul pestelui si pe langa el. Dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ca sa verificam daca pestele e patruns apasam cu un deget. Daca carnea este tare si opune rezistenta la apasare, il mai lasam 5-10 minute la cuptor. In momentul in care carnea este moale la atingere, pestele este gata pentru a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv la cuptor