Saramura de pastrav

de izulika in Pastrav, 2 Sep 2012 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • sare
  • 1 cana de apa
  • 4-5 catei de usturoi
  • delicat
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pastrav:

Pastravul se curata in interior,se clateste cu apa rece apoi se cresteaza putin se sareaza si se unge cu ulei si se pune pe gratar.Se lasa acolo pana se rumeneste pe ambele parti,atentie insa la cand il intoarceti sa nu se rupa(la mine s-a lipit putin de gratar)Rosiile se pun si ele pe gratar la copt.Saramura o preparam astfel :

Maruntim usturoiul,ardeiul il tocam rondele,rosiile le curatam de coaja si le tocam marunt,apa o infierbantam adaugam sarea (dupa gust depinde cat de sarata vreti sa fie)cimbrul,usturoiul,rosiile maruntite,ardeiul,patrunjelul verde,punem pestele intr-un castron si turnam amestecul peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

andreea_angelo 1

19.11.2012, 18:11

bunnn bunnn bunnn

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 23:50

Mihaela11_jo 1

30.01.2013, 10:02

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
he[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav