Saramura de pastrav

de izulika in Pastrav, 2 Sep 2012 | 3168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • sare
  • 1 cana de apa
  • 4-5 catei de usturoi
  • delicat
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • ulei
  • ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pastrav:

Pastravul se curata in interior,se clateste cu apa rece apoi se cresteaza putin se sareaza si se unge cu ulei si se pune pe gratar.Se lasa acolo pana se rumeneste pe ambele parti,atentie insa la cand il intoarceti sa nu se rupa(la mine s-a lipit putin de gratar)Rosiile se pun si ele pe gratar la copt.Saramura o preparam astfel :


Maruntim usturoiul,ardeiul il tocam rondele,rosiile le curatam de coaja si le tocam marunt,apa o infierbantam adaugam sarea (dupa gust depinde cat de sarata vreti sa fie)cimbrul,usturoiul,rosiile maruntite,ardeiul,patrunjelul verde,punem pestele intr-un castron si turnam amestecul peste el.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

andreea_angelo 1

19.11.2012, 18:11

bunnn bunnn bunnn

Dana_Retetegg 1

09.12.2012, 23:50

Mihaela11_jo 1

30.01.2013, 10:02

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav