Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina

de Sylvia in Pastrav, 7 Oct 2013 | 8368 vizualizari

COMENTARII (29)

babi5 1

07.10.2013, 11:52

Bun tare

portiadelumina 1

07.10.2013, 11:52

Arată frumos, foarte frumos, păstrăvul gătit de tine Silvia. Iar detalierea modului de preparare îndeamnă la lucru, la lucru şi la mâncat.
Super!

Angelina_Elena 1

07.10.2013, 12:10

Grozav!

MotanLaOale 1

07.10.2013, 12:18

bun bun

deyutzky 1

07.10.2013, 12:28

laura_n 1

07.10.2013, 12:38

pofta mare la asa bunatate

cristeena20 1

07.10.2013, 12:46

myamii...deliciu!!!

Sidy 1

07.10.2013, 13:28

Asa cum bine spui : ".. Prezentarea desi pare pretentioasa este extrem de simpla ..: BRAVO ! Deci....trebuie incercata reteta !!!!

Irina 1

07.10.2013, 13:44

Chiar pofta mare mi-ai facut! Delicios, Sylvia!

Panacris 1

07.10.2013, 13:49

Senzațional!

Patricia Iordache 1

07.10.2013, 14:20

Un deliciu!! Bravo!

Ade200 1

07.10.2013, 15:24

Cartofi zdrobiţi, adică, pe româneşte! Bună mâncare!

Lavinia 1

07.10.2013, 16:00

minunat

simona72 1

07.10.2013, 16:00

Minunat!!!

- Andreea - 1

07.10.2013, 16:59

Bya Ralu 1

07.10.2013, 17:47

ce bunatate

diana_k 1

07.10.2013, 18:17

oooo ce bunatate....

Rocsi 1

07.10.2013, 19:47

Ce preparat super ai adus

Lau 1

07.10.2013, 20:10

mamaieelena 1

07.10.2013, 20:47

excelent prezentat

Valclaudia 1

07.10.2013, 21:39

Mihaela11_jo 1

08.10.2013, 00:00

Delicatesa

marcela1979 1

08.10.2013, 03:20

delicioasa reteta ca de obicei

_Alina_ 1

08.10.2013, 09:26

Ce bunatate!

Corinuta 1

08.10.2013, 09:38

Cred ca e o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav curcubeu la gratar