Pastrav somonat cu legume la cuptor

de Oana in Somon, 20 Mai 2012 | 6735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pastrav de 1,5 kg
  • 2 rosii carnoase
  • o lamaie
  • 2 fire groase de usturoi verde
  • 2 linguri de capere
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav somonat cu legume la cuptor:

Pestele proaspat se curata de maruntaie si se spala bine, se indeparteaza capul si coada. Se aseaza intr-o tava mai adanca. Lamaia se curata de coaja si de partea alba, apoi se taie felii subtiri, care se aseaza in interiorul si deasupra pestelui. Se sareaza bine in interior si in exterior. Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari si se presara peste peste. Usturoiul verde se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se presara si el deasupra, impreuna cu caperele si putina saramura din borcanul de capere. Se stropeste pestele cu ulei, se adauga in tava vinul si apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor 25 de minute. Se serveste cu orez natur si legume fierte. Em am facut un rasol de fasole galbena cu morcovei tineri de gradina, marar si usturoi verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav somonat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

21.05.2012, 00:05

Ce credeti ca eu pot lipsi la asa ceva ?
O reteta light pe care o poti savura fara nici o teama .

Sim0na 1

21.05.2012, 18:25

tare bun este!!

Oana 1

27.05.2012, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor