Pastrav umplut

de mihaelar63 in Pastrav, 4 Mar 2013 | 5857 vizualizari

 

Am vazut pe undeva o imagine cu peste umplut . Reteta in turca sau uzbeka nu ,, pricepisi '' nimic . Asa ca am ,, brodat '' eu ceva pe baza imaginii. Sunt super-multumita de rezultat si am sa repet experienta .

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi [ 300 gr/ buc ]
  • 1 borcan mic ciuperci feliate
  • 1/2 ardei rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
  • 4 linguri orez fiert
  • sare
  • 100 ml ulei masline
  • 100 gr faina de malai
  • piper
  • 150 ml smanatana slaba 12 %
  • 2-3 frunze spanac
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut:

Pestele se curata [ se lasa capul ] . Se condimenteaza cu sare , piper si se da prin faina de malai . Se pune pastravul asezat pe burta intr-o tava .


Ardeiul taiat cubulete , , jumatate legatura de patrunjel , coditele de ceapa , orezul , sare , piper si ciupercile scurse de lichid se amesteca .


Pastravul se incizeaza pe spate pornind de la cap pana aproape de coda . In buzunarul format se introduce amestecul de orez cu ciuperci .


Stropiti cu ulei si dati la cuptor 20-30 min. pana pestele este usor rumenit .


Smantana , ceialalta jumatate de legatura de patrunjel , sare, usturoiul si frunzele de spanac le mixati cu ajutorul unui blender vertical .


Serviti pestele cu sosul de smantana , decorat cu ingrediente folosite la preparare .

 

TIPS-URI

1

Pastravul se spala cu apa putin otet de 9% , obisnuit pentru a nu mai fi asa plin de substanta vascoasa ce-i este specifica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:13

ce frumos arata!

Corinuta 1

21.03.2013, 10:45

bestial arata!

nilgun 1

02.04.2013, 09:48

wow....cum arata...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturugă de Crăciun

de Ancutsa 6

ieri la 19:43

 Supa cu baby  spanac si smantana

ieri la 14:34

Piure de dovleac copt, congelat

ieri la 09:33

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

pe 06.12 la 20:01

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu mujdei