Pate de peste afumat

de RuxyRux in Somon, 3 Feb 2012 | 3711 vizualizari

 

Va invit la un pate fin si foarte foaaaaaarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei de masline
  • o bucata de somon afumat( in jur de 150 gr) curatat cu grija de oase
  • 25 gr unt
  • 2 lingurite branza de vaci (cremoasa)
  • 1 lingurita smantana
  • 1 galbenus de ou fiert cleios spre tare
  • doua trei firicele de marar proaspat
  • sare dupa gust
  • piper( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste afumat:

Se amesteca toate ingredientele la blender, foarte simplu. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece cel putin 15 minute inainte de a-l servi...o sa va placa la nebunie( mai ales voua iubitorilor de peste afumat)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

04.02.2012, 23:04

Multumesc din suflet e cea mai delicioasa pasta de peste pe care am mancat-o vreodata...sunt o iubitoare de pasta de peste iar asta e perfecta

RuxyRux 1

05.02.2012, 12:05

De dimineata am mai facut inca o data reteta.....am schimbat pestele am luat din acela gata ambalat( somon), putin mai saratel si nu mi-am dat seama cand am mai pus si praful de sare...a iesit putin putin mai sarat insa nu ma deranjeaza...asa ca aveti grija si gustati inainte sa adaugati sare poate ca nu mai este necesar...e incredibil de buna

Bya Ralu 1

24.12.2015, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baby Corn si andive cu somon pe pat de rucolla