Pate de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 16 Ian 2010 | 8882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • soia boabe
  • apa
  • ulei
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi
  • sare
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de soia:

Punem de seara soia la inmuiat.O fierbem ,apoi o mixam.Eu am dat-o prim masina de facut suc de rosi ca sa iasa mai fin pateul.Se lasa la racit.Se adauga usturoiul,oregano,busuioc,sare dupa gust si ulei.

Se poate adauga maioneza in locul uleiului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras 1

16.01.2010, 00:59

mamaaa, michelle ce avatar ai

Michelle 1

16.01.2010, 15:58

fain nu?delicios...

mihaelar63 1

18.01.2010, 12:39

un aperitiv de post proaspat , fara conservanti si fara e-uri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA