Pate vegetal - Hummus

de Corinuta in Mancaruri de post, 25 Oct 2012 | 7422 vizualizari

 

Foarte bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g naut fiert
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 3 catei de usturoi pisati sau 1 lingurita usturoi granulat
  • 2 linguri ulei (de masline daca este)
  • 1 lingura sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal - Hummus:

Daca gasiti naut fiert la conserva e foarte bun, eu nu am gasit asa ca l-am fiert.


Se pune nautul la inmuiat in apa de pe o zi pe alta. Se arunca apa in care a stat si se pune alta, apoi se fierbe cca 3 ore. Se lasa sa se raceasca, se curata de coji si se mixeaza turnand si putin din apa in care a fiert. Cand capata consistenta unei smantani mai groase, se adauga sucul de lamaie, uleiul, sarea si usturoiul si se mai mixeaza pana la omogenizare.


Eu pasta tahini nu am avut, dar e foarte bun si asa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal - Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

25.10.2012, 22:48

place

Corinuta 1

25.10.2012, 23:15

Multumesc! si mie imi place tare mult.

Bya Ralu 1

26.10.2012, 20:36

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Hummus