Pateuri cu branza

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2013 | 2985 vizualizari

 

Am avut o branzica de casa foarte buna si sanatoasa,putin de tot sarata cu care nu prea stiam ce sa fac,in asa fel incat sa nu o las sa se invecheasca dar sa fac si ceva gustos din ea,asa ca,am combinat-o cu aluatul foietaj din congelator si foarte rapid am avut niste pateuri cu branza.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 500 gr branza de vaci usor sarata
  • 2 x 200 gr aluat foietaj
  • 1 ou pentru uns aluatul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Am scos din congelator aluatul foietaj si l-am lasat 20 min la temperatura camerei.Branza am dat-o pe razatoarea mica.


Dupa ce aluatul s-a dezghetat,l-am intins putin cu sucitorul,apoi l-am impartit in dreptunghiuri,pe care le-am uns pe margini cu ou,am pus in mijloc o lingurita de branzica rasa si am format un pachetel.Am procedat la fel cu toate celelalte,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,desupra le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.


E o idee rapida de ceva bun si proaspat daca cumva se infiinteaza la voi musafiri nepoftiti si nu stiti ce sa le puneti repede pe masa.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

papabundetot 1

11.11.2013, 09:18

diana_k 1

11.11.2013, 13:43

Cris2711 1

11.11.2013, 16:05

Astea imi plac si mai si

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu branza