Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 3260 vizualizari

 

Sursa Clipe dulci si parfumate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 15 ciuperci potrivite
  • 3 fire de ceapa verde
  • 100 gr unt
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 cescuta cu smantana
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel verde
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Preparam mai intai umplutura de ciuperci:spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt.Punem intr-o craticioara untul si dupa ce acesta se topeste adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile.Se lasa sa se inabuse putin.


Separat pregatim un sos alb din smantana,faina,sare,piper si patrunjel verde tocat.Dupa ce s-au inmuiat bine ciupercile se adauga sosul si se mesteca bine sa nu faca cocoloase.Se lasa apoi la racit.


Aluatul se taie sub ce forme doreste fiecare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Asezam rondelele in tava,punem cu o lingurita din umplutura in mijlocul fiecarui cerc.Adaugam deasupra cascaval ras.Se introduc la cuptor la foc mare la inceput,apoi reducem focul la minim.


Scoatem pateurile cand sunt rumene la suprafata.Sunt delicioase atat calda cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

si eu ca Marianadupa mirosu de ciuperci vin si dormindsant cu destinatia NADINA73 sa intelg nu?super pacat ca nu pot sa dau mai mult de 5f

adriana_bobu 1

23.10.2010, 23:19

minunate...

elena1988 1

24.02.2011, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati