Pateuri cu salam

de Lau in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 3490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri zahar
  • 50 g ulei
  • branza de vaci prospata
  • salam
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu salam:

Se pune faina intr-un castron mai mare.


Se face maiaua din drojdie,sare,1 lingura zahar,putina apa si 2 linguri de faina .


Se amesteca si se lasa 15 min.


Se rastorana maiaua peste faina ,se adauga zaharul si se framanta iar la final se framanta coca cu ulei.


Se lasa o ora la dospit.


Se intinde o foaie, se taie patratele si se adauga o felie de branza si una de salam .


Se impatureste si se aseaza in tava unsa cu ulei.


Se repeta pana terminam.


Se ung cu oul batut si se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MIUTA 1

09.05.2011, 12:18

Foarte bun

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:32

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii