Patratele cu mere

de mena29 in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 1514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 pachet aluat congelat de 800 g;
  • 10 mere mai mici;
  • 1 lingura suc de lamaie;
  • coaja rasa de lamaie;
  • 4 linguri zahar;
  • 2 galbenusuri;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • fulgi de migdale;
  • 1 lingurita scortisoara pudra.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu mere:

Se decongeleaza aluatul.


Se curata de coaja merele si se scot cotoarele. Se pune la fiert un pahar cu apa,sucul de lamaie,coaja rasa si o lingura de zahar si se inabuse merele cca.3-4 min.


Se incinge cuptorul la 200 grade.


Se intinde foaia de aluat de cca.4 mm si se taie patratele pe care sa incapa 1/2 mar.


Pe fiecare patratel se aseaza o jumatate de mar,se ung marginile ramase neacoperite de mar cu galbenus de ou,se presara cu zahar,scortisoara si fulgi de migdale.


Se coc in tava tapetata cu hartie de copt 15-20 min. la 200 grade.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

mena29 1

26.12.2010, 16:50

Bya Ralu 1

07.01.2013, 21:24

mena29 1

07.01.2013, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi