Pavlova cu crema de vanilie si frisca

de mirela0911 in Prajituri, 22 Sep 2011 | 9336 vizualizari

 

De cand am vazut-o la fete i-am pus gand rau. Si i-a venit randul. Daaarrrrr........ ceva ceva tot nu am facut eu bine pentru ca s-a cam zdrobit dupa ce s-a racit. Acesta ar fi sa zicem singurul defect ca in rest, iti vine sa te ascunzi si sa o mananci de una singura. Deja mi s-a spus ca prajitura din asta sa mai fac.

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 1/4 lgt. otet
  • 1 cup zahar
  • 1 plic budinca vanilie Dr.Oetker
  • 3 lg zahar
  • 500 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu crema de vanilie si frisca:

Se mixeaza albusurile pana se intaresc. Se adauga zaharul cate o lingura pe rand si se bate bine dupa fiecare pana face tepi.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se unge cu unt o forma de cerc si se toarna spuma dandu-i ce forma doriti. Se da la cuptor la 110 grade cu usa intredeschisa pentru 45-50 minute. Lasam sa se raceasca in cuptor.


Intre timp se face budinca conform instructiunilor de pe plic.


Intindem in mijloc budinca de vanilie, se aseaza deasupra cateva fructe (eu am avut cateva visine la congelator), iar deasupra se orneaza cu frisca si fructe de care doriti.


Se serveste cu mare pofta!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu crema de vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

mirela0911 1

26.09.2011, 17:31

Miuta mersi

Cris2711 1

03.10.2011, 18:09

Mirela asa este ,sotului meu i-a placut foarte mult ,o voi repeta mereu

Lau 1

03.10.2011, 22:34

place cum arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartitoi :)