Peltea (jeleu) din flori de soc

de - TABITA - in Dulceata / Gem, 31 Mai 2013 | 3112 vizualizari

 

O peltea parfumata si delicioasa. Multumesc danakarin pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 10 flori de soc
  • 800 ml suc de mere
  • 500 g zahar pentru dulceata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peltea (jeleu) din flori de soc:

Florile de soc se pun intr-un vas. Peste ele se toarna sucul de mere.


Se lasa vasul, acoperit, peste noapte, la loc răcrăcoros.


A doua zi se strecoara sucul şi se pune la fiert cu zahărul si se fierbe 5-10 minute.


Când lichidul începe să se închege, se toarna, fierbinte, în borcane şi aşteptăm să se răcească.


Pentru a nu plesni, borcanele se incalzesc in prealabil sau se aseaza sub fundul borcanului lama unui cutit plat.


 

TIPS-URI

1

Se serveste cu paine cu unt, cu gris, peste prajituri, la brose, la clatite sau pur si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea (jeleu) din flori de soc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

- TABITA - 1

31.05.2013, 21:58

Chiar foarte delicioasa si parfumata Rocsi

gio 1

02.06.2013, 01:25

- TABITA - 1

02.06.2013, 11:31

Gio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peltea de soc cu portocale