Penne all'arrabbiata

de Andreea Caroline in Penne, 27 Iul 2013 | 4271 vizualizari

 

Cui ii place sa manince picat...chiar foarte picant...astea-s pastele perfecte !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 3 catei usturoi
  • 3 ardei iuti
  • ulei masline
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Intr-o tigaie punem uleiul si calim usturoiul taiat felii si ardeii iuti taiati nu prea marunt.Adaugam sucul de rosii,sare dupa gust .Se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.


Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 10 minute.


Se scurg pastele de apa si se adauga la sos.


Se servesc fierbinti presarate cu patrunjel tocat


Dupa plac se presara pecorino.

 

TIPS-URI

1

Inloc de ardei iute proaspat se poate folosi pudra de ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

27.07.2013, 21:55

babi5 1

01.08.2013, 21:23

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb