Penne cu bacon, la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 1 Aug 2011 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g bacon
  • 400 g paste(eu am avut penne)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie rosii cuburi(eu am avut cu ierburi)
  • Sare,piper
  • Verdeata
  • 300 g  cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon, la cuptor:



Se pune pe foc o oala cu apa si sare; in momentul in care da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Dupa acest timp se pun la scurs intr-o strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa rece.


Intr-o tigaie cu putin ulei se rumeneste baconul taiat fasii.


Legumele tocate marunt se pun intr-o tigaie incapatoare,cu putin ulei,sa se caleasca. Cand devin moi se adauga baconul rumenit, rosiile si 150 ml apa. Se fierbe sosul pana scade tot lichidul,apoi se adauga pastele si se condimenteaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pastele si se toarna 100 ml apa. Deasupra se rade cascavalul.



Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 20 minute sau pana se rumeneste. Se sevesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

adry88 1

04.08.2011, 10:55

tare bun

Bya Ralu 1

19.07.2013, 12:37

bun

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 18:01

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon