Perisoare cu sos de rosii

de Miha in Pui, 17 Oct 2012 | 7394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • 2 linguri orez
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva de rosii in suc
  • 1/2 capatana de usturoi
  • sare si piper
  • oregano si busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu sos de rosii:

Carnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul dat pe razatoare, ou si orez. Saram si piperam dupa gust. Formam chiftelutele cu mana unsa cu ulei si le punem la fiert in apa cu sare. Le fierbem la foc moderat pana se ridica la suprafata.

Ceapa tocata marunt se caleste usor in putin ulei de masline si 1 lingura de apa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga rosiile din conserva, pe care le-am dat prin blender si ardeiul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare si piper, se aromeaza cu oregano si busuioc.

Se adauga perisoarele si putina apa, atat cat este nevoie sa fiarba bine legumele si carnea. Se fierbe pana sosul scade si ajunge la consistenta dorita.

Aproape de final se adauga usturoiul pisat, se omogenizeaza si se mai dau cateva clocote.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii