Penne cu bacon si pesto la cuptor

de - Andreea - in Paste, 4 Apr 2016 | 2265 vizualizari

 

Pastele le ador ... iar aceasta reteta cu bacon si pesto la cuptor a fost pe gustul tuturor. 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip penne lisce
  • 150 gr pesto
  • 125 gr mozzarella
  • 150 gr rosii cherry
  • 5 felii bacon
  • sare
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon si pesto la cuptor:

Incepem prin a pune apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si apoi pastele.Le lasam sa fiarba 8 minute ( sau in functie de tipul de paste folosit, fierbeti conform timpului indicat pe ambalaj) .


Cand pastele au fiert , le scurgem bine de apa,le trecem sub un jet de apa rece, apoi le punem intr-un bol incapator .


Rosiile le spalam,le stergem cu un servet de hartie si le taiem in doua sau in patru,depinde de marimea acestora.


Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem cuburi mici .


Baconul il prajim pe ambele parti intr-o tigaie antiaderenta .


In bolul cu paste,adaugam pesto si rosiile. Amestecam usor .


Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt si turnam pastele .Asezam apoi feliile de bacon si mozzarella .


Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10-15 minute.


Se servesc calde presarate cu busuioc uscat.


Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon si pesto la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

- Andreea - 1

09.04.2016, 12:46

Mihaela

- Andreea - 1

09.04.2016, 12:47

Geanina

- Andreea - 1

09.04.2016, 12:47

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de smantana si ciuperci