Penne cu bacon si sos de ardei gras

de Oana in Penne, 27 Mai 2014 | 2717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne
  • 200 gr bacon
  • un ardei gras rosu
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • o lingurita pesto
  • sare si piper 
  • 2 linguri ulei de masline
  • busuioc proaspat
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon si sos de ardei gras:

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj.


Ardeiul gras se curata, se spala si se mixeaza la blender pana devine o crema fina. Se amesteca cu sucul de rosii si cu 100 ml apa fierbinte de la paste.


Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga baconul, usturoiul si ceapa taiate cubulete si se lasa sa se inmoaie putin, se adauga apoi lingurita de pesto si sosul de ardei si rosii. Se potriveste cu sare si piper si se lasa sa farba la foc mic.


Cand pastele au fiert se iau din apa cu o spumiera si se pun direct in sos si se mai dau cateva clocote.


Se servesc calde, cu busuioc tocat si parmezan proaspat ras. Delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon si sos de ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Oana 1

27.05.2014, 23:23

Da, Mihaela, de la ardeiul rosu si foarte aromat a iesit sosul!

robert_badica 1

15.07.2014, 09:27

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu bacon afumat