Penne cu carne tocata si ciuperci

de Sim0na in Penne, 9 Sep 2012 | 4984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 200 g ciuperci (din conserva)
  • 300 g carne tocata amestec
  • 500 g rosii in bulion
  • 4 +5 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 8 frunze de busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata si ciuperci:



In putin ulei de masline am pus la calit cei 4 catei de usturoi taiati jumatati, fara a-i lasa sa se arda. Dupa ce am scos cateii de usturoi, am adaugat carnea, amestecand mereu pentru a o cali bine. Am adaugat rosiile in bulion tocate marunt, putina apa, si am potrivit de sare. Dupa ce am lasat sa fiarba cca 20 minute, am adaugat cei 5 catei de usturoi taiati pe jumatate, frunzele de busuioc si oregano. Am mai lasat sa fiarba cca 15 minute, apoi am pus ciupercile (spalate bine si scurse), boia si ardeiul iute. Am lasat sa fiarba cca 10-15 minute, timp in care am fiert pastele in apa cu sare si ulei. Dupa ce am scus bine pastele, le-am servit alaturi de sos.


Sosul a iesit foarte bun, picant (am nimerit un ardei iute cam iute!), care a mers de minune langa un pahar de vin (nepozat din pacate!).


Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

10.09.2012, 14:38

Multumesc ptr aprecieri

Xandrinne 1

10.09.2012, 16:14

Sunt delicioase!! Ma trimiti la bucatarie

mamaieelena 1

10.09.2012, 20:27

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella