Penne cu legume si sunculita taraneasca

de Angelina_Elena in Penne, 4 Noi 2012 | 2824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g penne
  • 150-200 g sunculita taraneasca
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • busuioc uscat
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume si sunculita taraneasca:

Ceapa o tocam marunt, si o punem la calit in uleiul incins.


Ardeiul spalat se taie fasii impreuna cu sunculita.


Usturoiul ii curatam si il tocam marunt.


Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam ardeiul, si lasam sa se caleasca inca 5 minute impreuna.


Adagam apoi sunculita, lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam conserva de rosii, usturoiul si lasam sa fiarba pana scade putin.


Adaugam apoi busuiocul si condimentam cu sare si piper dupa gust.


Cat timp fierbe sosul, punem intr-o oala la fiert apa cu o lingurita de sare.


Cand apa incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute.


Dupa ce s-au fiert pastele le punem la scurs intr-o strecuratoare, apoi le adaugam peste sosul de legume cu sunculita.


Se servesc calde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:51

babi5 1

03.09.2013, 08:04

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:32

gustoase penele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci