Penne cu legume si sunculita taraneasca

de Angelina_Elena in Penne, 4 Noi 2012 | 2929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g penne
  • 150-200 g sunculita taraneasca
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • busuioc uscat
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume si sunculita taraneasca:

Ceapa o tocam marunt, si o punem la calit in uleiul incins.


Ardeiul spalat se taie fasii impreuna cu sunculita.


Usturoiul ii curatam si il tocam marunt.


Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam ardeiul, si lasam sa se caleasca inca 5 minute impreuna.


Adagam apoi sunculita, lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam conserva de rosii, usturoiul si lasam sa fiarba pana scade putin.


Adaugam apoi busuiocul si condimentam cu sare si piper dupa gust.


Cat timp fierbe sosul, punem intr-o oala la fiert apa cu o lingurita de sare.


Cand apa incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute.


Dupa ce s-au fiert pastele le punem la scurs intr-o strecuratoare, apoi le adaugam peste sosul de legume cu sunculita.


Se servesc calde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:51

babi5 1

03.09.2013, 08:04

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:32

gustoase penele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar