Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana

de Alina26 in Penne, 1 Mai 2013 | 25030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g penne
  • 150g piept de pui
  • 150g ciuperci champignons
  • 150g smantana
  • 6 linguri de parmezan ras
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana:

Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta la fiert.Cand s-a fiert punem la scurs si o clatim cu apa rece.


Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,taiem pieptul de pui bucatele subtiri circa 2cm si punem la prajit.Curatam si ciupercile,le spalam si le taiem felii.


Cand s-a prajit carnea punem si ciupercile si le facem la foc rapid.Cand sunt aproape gata ciupercile punem pasta, mestecam si lasati circa 1 minut sa i-a gustul ciupercilor.Adaugam smantana si mestecam.Potriviti de sare si piper.


Serviti calda cu parmezan ras.Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca smantana e prea lichida (cum am avut eu) adaugati 3-4 linguri de parmezan.

2

Daca e prea groasa puneti putina apa de la pasta.

3

Sa o serviti imediat,daca o lasati se ingroasa smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Alina26 1

02.05.2013, 11:38

multumesc mult dragele mele...!!!!!

Rocsi 1

02.05.2013, 20:41

Mmm ce buneee!

Alina26 1

02.05.2013, 22:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci