Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana

de Alina26 in Penne, 1 Mai 2013 | 22246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g penne
  • 150g piept de pui
  • 150g ciuperci champignons
  • 150g smantana
  • 6 linguri de parmezan ras
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana:

Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta la fiert.Cand s-a fiert punem la scurs si o clatim cu apa rece.


Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline,taiem pieptul de pui bucatele subtiri circa 2cm si punem la prajit.Curatam si ciupercile,le spalam si le taiem felii.


Cand s-a prajit carnea punem si ciupercile si le facem la foc rapid.Cand sunt aproape gata ciupercile punem pasta, mestecam si lasati circa 1 minut sa i-a gustul ciupercilor.Adaugam smantana si mestecam.Potriviti de sare si piper.


Serviti calda cu parmezan ras.Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca smantana e prea lichida (cum am avut eu) adaugati 3-4 linguri de parmezan.

2

Daca e prea groasa puneti putina apa de la pasta.

3

Sa o serviti imediat,daca o lasati se ingroasa smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui,ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Alina26 1

02.05.2013, 11:38

multumesc mult dragele mele...!!!!!

Rocsi 1

02.05.2013, 20:41

Mmm ce buneee!

Alina26 1

02.05.2013, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ciuperci si sos alb