Penne cu ostropel reorientat

de MotanLaOale in Penne, 9 Mar 2020 | 336 vizualizari

 

Am facut ostropel de pui la Crock-Pot si am avut cam mult sos. Dupa ce am mancat din el, ultima portie avea prea mult sos si m-am gandit ca ar merge bine cu paste.
Reteta de ostropel este: https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-la-slow-cooker-crockpot-91479.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste penne
  • 400 g carne de pui din ostropel
  • 500 ml sos de ostropel
  • 270 g ciuperci (conserva)
  • 200 g porumb
  • 100 ml pulpa de rosii
  • 100 g cascaval
  • oregano
  • cimbru
  • nucsoara
  • cuisoare
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ostropel reorientat:

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel.


Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute.


Se pun si condimentele dupa gust.


Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.


Se strecoara si se pun intr-ul castron mai mare.


Se toarna deasupra sosul preparat si se amesteca bine de cateva ori sa intre in paste.


Se serveste cu cascaval ras deasupra.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ostropel reorientat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

11.03.2020, 21:00

Este faina varianta asta si cred ca si gustoasa!

MotanLaOale 1

11.03.2020, 21:03

dantes 1

16.03.2020, 09:43

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu zmeura
  • 29

    MI

  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii uscate la soare

ieri la 18:28

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui in crusta de cascaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata