Penne cu sos de rosii si bacon

de Camelya in Penne, 19 Mai 2017 | 197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g penne
  • 120 g bacon
  • 50 g salam uscat (optional)
  • 150 g ciuperci la borcan
  • 2 cepe rosii
  • 900 g sos pentru paste
  • sare
  • oregano
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si bacon:

Punem apa pentru paste la fiert. Adaugam pastele cand apa clocoteste. Le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.


Intr-o tigaie, punem putin ulei, apoi prajim feliile de bacon si feliutele de salam. Le scoatem pe servetele absorbante. Taiem feliile de bacon prajit in bucati potrivite, iar feliile de salam le taiem pe jumatate.


Curatam si spalam ceapa. O taiem in bucatele mici.


Intr-un wok, calim ceapa, apoi adaugam ciupercile. Amestecam. Adaugam sosul pentru paste. Condimentam cu sare, piper si oregano. Amestecam. Adaugam 30 ml de apa. Lasam sosul la foc mic aproximatix 10-12 minute. Adaugam pastele pe care le-am scurs, dupa ce a expirat timpul de fierbere. Amestecam. Servim pastele cu cascaval ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Camelya 1

20.05.2017, 10:06

mirela0911 1

21.05.2017, 10:05

Imi place mult!

Camelya 1

21.05.2017, 18:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb