Penne cu ton

de Sorinnaa in Penne, 23 Oct 2013 | 6663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. ton din conserva
  • un pachet penne
  • bulion de tomate
  • 4 ceapa
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit.


Separat, curatam ceapa si o tocam marunt.

O calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti.


Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute.


Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute.


Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura.


Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

23.10.2013, 20:33

- TABITA - 1

24.10.2013, 01:03

MIUTA 1

24.10.2013, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si cascaval la cuptor