Penne cu ton

de Sorinnaa in Penne, 23 Oct 2013 | 8962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. ton din conserva
  • un pachet penne
  • bulion de tomate
  • 4 ceapa
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit.

Separat, curatam ceapa  si o tocam marunt. 
O calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti.

Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute.

Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute.

Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura. 

Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci