Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit.
Separat, curatam ceapa si o tocam marunt.
O calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti.
Dupa ce ceapa s-a aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute.
Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute.
Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura.
Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult