Paste cu carne de porc in sos tomat

de adasev12 in Penne, 22 Mai 2013 | 14114 vizualizari

 

initiaal vroiam sa fie doar carnita in sos...apoi i-am tras si niste paste...in loc de paine...

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc cu grasime
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 lg sos tomat mai dulceag
  • sare, pipwr, condimente de porc, cimbru uscat
  • patrunjel verde pt ornat
  • 300 g paste penne rigate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de porc in sos tomat:

Carnea se spala, se taie marunt si se pune la calit cu ulei. Se lasa sub capac sa se faca inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa. Se sareaza dupa gust si se pune cimbru uscat, se taie marunt usturoiul si se adauga peste carne, se lasa la foc mic pana e gata, eu am lasat cam o ora. La sfarsit se se adauga si putin piper, dupa gust. In functie de cat sos doriti adaugati apa.


Pastele se fierb separat, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg cu 5 minute mai devreme. Se adauga peste carne si se pune si sosul de rosii, se mai lasa 5-6 minute bune sa se patrunda bine, amestecandu-se.


Se serveste cu patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de porc in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simona72 1

22.05.2013, 18:11

Tare bune!!!

babi5 1

22.05.2013, 19:13

Rocsi 1

22.05.2013, 20:15

Imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata