Penne cu ton la cuptor

de AndrutzaP in Penne, 2 Iun 2016 | 753 vizualizari

 

   O reteta usor de realizat dar foarte buna pentru o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 250 g ton in suc propriu
  • 200 g rosii cuburi
  • sare, piper, oregano
  • parmezan
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton la cuptor:

   Pennele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se fierb cam 10 minute.

   Cand sunt fierte pastele, se scurg de apa si se aseaza 3/4 din cantitate intr-o tava de yenna unsa cu ulei. Apoi asezati tonul, scurs de suc. Rosiile se amesteca cu putina apa si cu condimentele (dupa gust) si se toarna in tava, peste ton si paste. 

   Asezati restul de paste deasupra si radeti parmezan (nu faceti rabat).

   Gatiti pastele in cuptorul preincins la 200 grade pentru 45-50 minute.

   Se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.

   Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui pennele cu orice tip de paste aveti/preferati.

2

nu cumparati cel mai ieftin ton, acesta va fi maruntit foarte rau si nu-l veti putea scurge de zeama.

RETETA IN IMAGINI

Penne cu ton la cuptor-0
Penne cu ton la cuptor-1
Penne cu ton la cuptor-2
Penne cu ton la cuptor-3
Penne cu ton la cuptor-4
Penne cu ton la cuptor-5
Penne cu ton la cuptor-6
Penne cu ton la cuptor-7
Penne cu ton la cuptor-8

COMENTARII (12)

Camelya

Camelya 1

02.06.2016, 17:54

Ce bine arata!

Rocsi

Rocsi 1

02.06.2016, 20:28

mirela0911

mirela0911 1

03.06.2016, 09:35

Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!