Penne cu ton la cuptor

de AndrutzaP in Penne, 2 Iun 2016 | 1289 vizualizari

 

   O reteta usor de realizat dar foarte buna pentru o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 250 g ton in suc propriu
  • 200 g rosii cuburi
  • sare, piper, oregano
  • parmezan
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton la cuptor:

Pennele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se fierb cam 10 minute.


Cand sunt fierte pastele, se scurg de apa si se aseaza 3/4 din cantitate intr-o tava de yenna unsa cu ulei. Apoi asezati tonul, scurs de suc. Rosiile se amesteca cu putina apa si cu condimentele (dupa gust) si se toarna in tava, peste ton si paste.


Asezati restul de paste deasupra si radeti parmezan (nu faceti rabat).


Gatiti pastele in cuptorul preincins la 200 grade pentru 45-50 minute.


Se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui pennele cu orice tip de paste aveti/preferati.

2

nu cumparati cel mai ieftin ton, acesta va fi maruntit foarte rau si nu-l veti putea scurge de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Camelya 1

02.06.2016, 17:54

Ce bine arata!

Rocsi 1

02.06.2016, 20:28

mirela0911 1

03.06.2016, 09:35

Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de ton