Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci

de Camelya in Penne, 2 Oct 2015 | 3796 vizualizari

 

Aceasta reteta este absolut delicioasa. Este usor de facut si de efect. Toata familia va fi super incantata de gustul intens si bun al acestor penne.

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 300 g carne tocata
  • 280 g ciuperci (eu am luat un borcanas)
  • 200 g cascaval
  • 200 g branza vaca
  • 2 cepe medii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 500 g de sos de rosii
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei de masline
  • 2 linguri de iaurt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput fierbem pastele penne al dente conform instructiiunilor de pe ambalaj. Apoi le scurgem bine si le punem intr-un castron mai mare. Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cateii de usturoi taiati feliute, ciupercile si carnea tocata. Le lasam 10 minute ca sa se inmoaie.


Amestecam compozitia cu pastele, adaugam jumatate din sosul de rosii,cascavalul ras, cele 2 linguri de iaurt,branza rasa, condimentele si sarea dupa gust. Omogenizam bine. Apoi ungem tava de copt cu ulei de masline si adaugam compozitia. Se toarna uniform peste paste restul de sos de rosii, cascavalul si branza. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 45 minute pana cand cascavalul prinde o crusta rumena.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust si mai deosebit puteti sa adaugati si 3 felii de sunca afumata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

03.10.2015, 10:37

Gatesti frumos draga mea...imi place!

Camelya 1

03.10.2015, 10:39

Pfoaisss deja m-am inrosit
Multumesc mult Rux

Gherca Daniela 1

03.10.2015, 11:25

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor