Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci

de Camelya in Penne, 2 Oct 2015 | 2526 vizualizari

 

Aceasta reteta este absolut delicioasa. Este usor de facut si de efect. Toata familia va fi super incantata de gustul intens si bun al acestor penne.

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 300 g carne tocata
  • 280 g ciuperci (eu am luat un borcanas)
  • 200 g cascaval
  • 200 g branza vaca
  • 2 cepe medii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 500 g de sos de rosii
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei de masline
  • 2 linguri de iaurt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput fierbem pastele penne al dente conform instructiiunilor de pe ambalaj. Apoi le scurgem bine si le punem intr-un castron mai mare. Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cateii de usturoi taiati feliute, ciupercile si carnea tocata. Le lasam 10 minute ca sa se inmoaie.


Amestecam compozitia cu pastele, adaugam jumatate din sosul de rosii,cascavalul ras, cele 2 linguri de iaurt,branza rasa, condimentele si sarea dupa gust. Omogenizam bine. Apoi ungem tava de copt cu ulei de masline si adaugam compozitia. Se toarna uniform peste paste restul de sos de rosii, cascavalul si branza. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 45 minute pana cand cascavalul prinde o crusta rumena.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust si mai deosebit puteti sa adaugati si 3 felii de sunca afumata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

03.10.2015, 10:37

Gatesti frumos draga mea...imi place!

Camelya 1

03.10.2015, 10:39

Pfoaisss deja m-am inrosit
Multumesc mult Rux

Gherca Daniela 1

03.10.2015, 11:25

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor