Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca

de Bya Ralu in Penne, 15 Aug 2014 | 3614 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml vodca cu gust de mere
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1/2 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica de smantana
  • zeama de la jumate de lime
  • ulei de masline
  • boabe de piper rosu
  • sare/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.Se lasa pana se fac putin al dente(nu trebuiesc fierte foarte mult).


Ceapa se toaca marunt se pune la calit in ulei de masline,dupa cateva minute se adauga si tonul scurs de ulei si vodca.


Cand a scazut zeama se pune porumbul scurs de zeama.


Se adauga smantana,condimentele si piperul rosu.


Se lasa cam 5-10 minute,se pune zeama de lamaie si se ia de pe foc.


Cand pastele sunt gata se pun peste sosul format,se lasa cateva minute dupa care se pot servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras.

2

Pentru decor puteti folosi boabe de piper rosu

3

Se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

15.08.2014, 22:42

Xandrinne 1

17.08.2014, 08:45

Bya Ralu 1

17.08.2014, 11:04

xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Paste picante cu ton