Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca

de Bya Ralu in Penne, 15 Aug 2014 | 3355 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml vodca cu gust de mere
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1/2 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica de smantana
  • zeama de la jumate de lime
  • ulei de masline
  • boabe de piper rosu
  • sare/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.Se lasa pana se fac putin al dente(nu trebuiesc fierte foarte mult).


Ceapa se toaca marunt se pune la calit in ulei de masline,dupa cateva minute se adauga si tonul scurs de ulei si vodca.


Cand a scazut zeama se pune porumbul scurs de zeama.


Se adauga smantana,condimentele si piperul rosu.


Se lasa cam 5-10 minute,se pune zeama de lamaie si se ia de pe foc.


Cand pastele sunt gata se pun peste sosul format,se lasa cateva minute dupa care se pot servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras.

2

Pentru decor puteti folosi boabe de piper rosu

3

Se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

15.08.2014, 22:42

Xandrinne 1

17.08.2014, 08:45

Bya Ralu 1

17.08.2014, 11:04

xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Penne cu smantana si ciuperci