Penne la cuptor cu pui și mozzarela

de Satisfyyourcravings in Penne, 24 Apr 2013 | 20953 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu, dar extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame penne tricolore (am folosit Barilla)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 1/2 ardei roșu mare, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • sare/piper
  • paprika
  • busuioc uscat
  • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
  • 100 ml smântână pentru gătit, light
  • 55 grame parmezan ras
  • 125 grame mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu pui și mozzarela:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și busuioc.

Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi  se adaugă usuroiul și bucățile de carne. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, smântâna și parmezanul. Se amestecă, apoi se adaugă pennele. 

Se așează într-o tavă, se așează fâșii de mozzarella deasupra și se introduce în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu pui și mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor