Penne la cuptor cu pui și mozzarela

de Satisfyyourcravings in Penne, 24 Apr 2013 | 18167 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu, dar extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame penne tricolore (am folosit Barilla)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 1/2 ardei roșu mare, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • sare/piper
  • paprika
  • busuioc uscat
  • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
  • 100 ml smântână pentru gătit, light
  • 55 grame parmezan ras
  • 125 grame mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu pui și mozzarela:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.


Bucățile de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și busuioc.


Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi se adaugă usuroiul și bucățile de carne. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, smântâna și parmezanul. Se amestecă, apoi se adaugă pennele.


Se așează într-o tavă, se așează fâșii de mozzarella deasupra și se introduce în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu pui și mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

26.06.2013, 09:43

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 14:48

grozave

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor