Penne rigati cu legume

de Miha in Penne, 9 Iul 2009 | 4836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne rigati
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • sare,piper,busuioc
  • 1 cana mazare
  • 1 cana boabe porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigati cu legume:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.

Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le "tragem" in  unt,intr-o tigaie teflonata.

Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.

Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.

Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigati cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Oana 1

09.07.2009, 23:29

Porumbul nu e bun la dieta Arata super pastele

Miha 1

09.07.2009, 23:32

Oana,eu te cred pe cuvant! Ca habar n-am de diete si calorii.

Oana 1

09.07.2009, 23:34

Ce bine de tine, Miha! Eu mai bag din cand in cand cate o dieta...dar cam o data pe an si maxim o luna , in rest se bat turcii Am noroc ca nu ma ingras mai deloc daca manac echilibrat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella