Penne rigati cu legume

de Miha in Penne, 9 Iul 2009 | 2996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne rigati
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • sare,piper,busuioc
  • 1 cana mazare
  • 1 cana boabe porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigati cu legume:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.


Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le "tragem" in unt,intr-o tigaie teflonata.


Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.


Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.


Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigati cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

09.07.2009, 23:29

Porumbul nu e bun la dieta Arata super pastele

Miha 1

09.07.2009, 23:32

Oana,eu te cred pe cuvant! Ca habar n-am de diete si calorii.

Oana 1

09.07.2009, 23:34

Ce bine de tine, Miha! Eu mai bag din cand in cand cate o dieta...dar cam o data pe an si maxim o luna , in rest se bat turcii Am noroc ca nu ma ingras mai deloc daca manac echilibrat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno