Penne cu dovlecei si piept de pui

de Alina26 in Penne, 5 Mar 2013 | 8094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potrivit
  • 200 g penne
  • 2-3 felii piept de pui
  • 200 g rosii cherry
  • usturoi
  • origano o lingurita
  • busuioc o lingurita
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu dovlecei si piept de pui:

Punem apa la fiert cu sare, unde vom fierbe pasta (in cazul nostru penne...puteti face orice fel de tip de pasta,scurta). Intr-o tigaie punem pieptul de pui la prajit cu putin ulei de masline.

Spalam dovleceii si rosiile cherry. Taiem dovleceii cubulete si le punem intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si un catel de usturoi.

In tigaia in care am prajit carnea punem rosioarele taiate in doua sau in patru impreuna cu sare, piper, origano si busuioc. Acoperim cu un capac si lasam sa se caleasca pana se inmoaie (daca va place pasta mai rosie....puteti adauga putin sos de rosii). Le zdrobim cu o furculita.

Taiem pieptul de pui fasii si dupa ce se fac dovleceii adaugam pieptul de pui si rosiile. Adaugam si pasta. Mai adaugam sare si piper (daca este necesar) si amestecam.

Se servesc calde cu parmezan.

Pofta mare!!! :) :) :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si parmezan