Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Pentru ca si deoarece am castigat ''o tarna'' de paste de la Barilla si niste sos din aceiasi gama, am zis sa fac niste pastoase
Intr-o oala, punem apa la fiert ( se fierb in apa multa), adaugam putina sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pennele si le lasam sa fiarba 9 min.
Separat, taiem ceafa cubulete mici, adaugam sare si piper, punem tigaia wok pe foc, adaugam cca. 50 ml ulei si lasam sa se incinga, adaugam ceafa de porc si o lasam sa se caleasca bine. Scurgem pastele de apa, le asezam pe farfurie, adaugam bucatele de ceafa si sosul de rosii se poate servi cu parmezan ras ( sunt calica si mananc parmezanul de una singura fara garnitura)....:)))))
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult