Penne cu carne tocata

de AnyCostescu in Penne, 4 Dec 2012 | 8026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g penne
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • busuioc,sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata:

Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu sare. In acest timp se face sosul.

Ceapa se curata si se caleste pana devine lucioasa. Se pune carnea tocata peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 3 minute.

Se pune apa in tigaie si se lasa sa fiarba totul pana carnea e bine facuta. Se pune sucul de rosii si se condimenteaza cu sare, piper, busuioc.

Se mai lasa aproximativ 5 minute sa fiarba si se da deoparte.

Pastele se scurg si se amesteca cu sosul de carne.

Se servesc cu parmezan ras..

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata