Budinca cu paste si spanac

de dakris in Penne, 16 Mar 2012 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac congelat
  • 200 g penne
  • 3 oua
  • 30 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cateva fire marar
  • sare, piper, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste si spanac:

Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg.


Ouale se bat si se amesteca cu laptele si mararul tocat.


Ceapa tocata julienne se pune intr-o tigaie cu ulei si 1 ceasca de apa si se acopera cu un capac. Se lasa sa fiarba pana scade apa si ceapa s-a inmuiat moment in care se adauga pasta de tomate care se lasa sa se "prajeasca" in uleiul ramas 5 min. Se adauga si spanacul dezghetat si putina apa incalzita si se mai lasa pe foc inca 5 min. apoi se pune la racit.


Se varsa compozitia (poate sa fie si calduta) peste paste, se amesteca si se toarna totul intr-un cas termorezistent/tava teflonata unsa cu unt/ulei. Deasupra se varsa compozitia cu oua si se coace in cuptorul preincalzit cca 30 min, la foc mediu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

helwa 1

03.04.2012, 11:35

Ce bine arata , fain fain!

dakris 1

04.04.2012, 12:25

Multumesc, Helwa! Fiului meu ii place foarte mult aceasta budinca...

dobrezaira 1

17.08.2012, 10:55

Bravo, e minunata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor