Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor

de mirela0911 in Penne, 8 Mai 2017 | 2284 vizualizari

 

Un pranz rapid si tare bun, mai ales cand esti in criza de timp! 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase (penne)
  • 350 g branza de burduf
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 50 g unt pt uns vasul
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor:

Se fierb pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine de apa.


Intr-un vas mai larg, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale. Se mai condimenteaza dupa gust daca este cazul. Se rastoarna pastele peste branza si se omogenizeaza bine.


Se ia un vas de yena si se unge bine cu unt. Se toarna amestecul, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de cca 15-20 de minute. Dupa ce a trecut timpul, se scoate din cuptor si se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se da din nou la cuptor, pana se rumeneste frumos cascavalul.


Se serveste calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de paste.

2

Branza de burduf poate fi inlocuita cu orice alta branza preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

miki_a 1

09.05.2017, 22:43

Un prânz delicios și sățios!

mirela0911 1

10.05.2017, 12:45

Va multumesc!

Rocsi 1

10.05.2017, 19:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii