Paste cu usturoi si ciuperci

de ianculubita in Penne, 5 Sep 2013 | 1744 vizualizari

 

In situatia in care v-au ramas cateva chiftelute si nu se mai mananca,pregatiti aceasta reteta buna,buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de paste scurte
  • 300g ciuperci
  • 6-8chiftelute
  • 200g cascaval
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu usturoi si ciuperci:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata foarte marunt sau data pe razatoare,ciupercile feliate,usturoiul taiat marunt iar dupa ce s-au calit bine,amestecam cu pastele fierte si scurse;


condimentam cu sare,piper si le rasturnam intr-un vas ins cu putin unt sau ulei;


deasupra punem chiftelutele,intre ele cascaval taiat felii inguste,dam la cuptor 20-25min apoi servim cu un sos picant de rosii.

 

TIPS-URI

1

cascavalul folosit trebuie sa se topeasca la cuptor,al meu nu s-a topit si nu am fost multumita de rezultat

2

se poate si cu cascaval ras,pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

05.09.2013, 18:14

Valclaudia 1

05.09.2013, 21:45

ianculubita 1

06.09.2013, 07:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan