Paste integrale cu carne tocata

de MotanLaOale in Penne, 16 Ian 2018 | 6224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste integrale
  • 450 g carne tocata (1/2 conserva)
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 150 g ciuperci (1/2 conserva)
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 70 g pasta de tomate
  • pasta de ardei iute
  • 400 g rosii taiate (1 conserva)
  • 300 g porumb (1 conserva)
  • cuisoare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu carne tocata:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie marunt.

Ciupercile se scurg si se taie marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile, 10 minute.

Se pun condimentele vegeta, piper, boia, cimbru si oregano.

Se pune carnea si se caleste in continuare 20 minute.

Se pune pasta de tomate si pasta de ardei iute.

Se amesteca si se mai caleste 15 minute.

Se pun rosiile si se mai fierb 5 minute.

Se pune si porumbul si se mai fierbe 10 minute.

Se presara cuisoare praf si nucsoara si se potriveste de gust.

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Eu le-am fiert in strecuratoarea speciala luata din camara.

Cand sunt fierte, se strecoara si se pun intr-un vas mai mare.

Se toarna si amestecul de carne si se amesteca bine cateva minute pana intra sosul in paste.

Se servesc cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno