Perisoare cu smantana

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2012 | 1833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 ceasca smantana
  • paste mici rotunde
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana:

Perisoarele:Se pregateste carnea ca pentru perisoare


Sosul:Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba.


Intr-o olicica se pune apa la foc sa fiarba in care se pun 2 cani de paste mici rotunde si se lasa sa fiarba. Dupa ce toate au fiert se adauga pastele peste perisoare si se adauga si putin cascaval dat pe razatoare.Se mai tin 5 minute si se dau jos de pe foc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

diana_k 1

17.02.2012, 19:54

nadiuta123 1

18.02.2012, 13:11

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!