Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2014 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 300 gr carne de porc tocata
  • sare, piper
  • 1 lingura de pasta de legume
  • 1 ou
  • putina faina
  • patrunjel verde , putin busuioc verde, putin cimbru verde
  • praf de usturoi

Pentru sos:

  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica
  • 1 cub knorr de pui
  • sare, piper, oregano, dafin, busuioc verde, putina sare
  • 1 cutie rosii in conserva
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri ketchup
  • 1 cutie de ciuperci in conserva
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci:

- Carnea tocata se amesteca cu un ou, sare, piper, praf de usturoi. pasta de legume, verdeturile tocate marunt si putina faina. Se da la rece pentru 1-2 ore.


- Intr-o cratita punem ceapa tocata fin sa se caleasca cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam 2 catei de usturoi si adaugam cu grija perisoarele facute dinc arnea tocata. Le intoarcem si le lasa sa se rumeneasca usor pe toate partile. Aveti grija sa nu l zdrobiti. Apoi turnati putina supa facuta din 200 ml apa fierbinte cu un cub knorr. Acoperim si lasam sa fiarba putin in acest sos. Adaugam o foaie de dafin. Apoi adaugam rosiile din conserva tocate marunt, cu sos cu tot , pasta de rosii si ketchupul. Ciupercile se scurg de apa din cutie si le adaugam la sos. Adaugam sare, piper, oregano si putin zahar. Lasma sa fiarba si sa se ingroase sosul. La final aduagal busuioc proaspat cu generozitate .


- Servim cu parmezan ras deasupra.

 

TIPS-URI

1

Ca si garnitura eu am facut spaghette fierte .

2

Sunt foarte bune cu pireu de cartodi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de carne cu sos tomat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

09.07.2014, 08:31

foarte bunnn

cristeena20 1

09.07.2014, 11:04

nu-i problema...data viitoare o sa fiu atenta gaby

Sylvia 1

09.07.2014, 11:06

imi place la nebunie cum prezinti tu mancarea si ce manacer buna faci binenteles

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepure bbq cu tzatziki