Perisoare de pui in sos

de gaby_gabytza in Pui, 6 Feb 2014 | 7039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Perisoare
  • 700 g carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • sos
  • 2 cepe
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 ceasca bulion
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 ceasca apa in care au fiert perisoarele
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos:

Perisoarele :intr-un bol amestecam carnea cu oul, orezul spalat si scurs bine de apa. Adaugam cimbru, busuioc, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.


Punem apa cu sare si o foaie de dafin la fiert iar cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele (care le-am facut dinainte). Lasam sa fiarba la foc mediu pana se ridica la suprafata.


Sosul -tocam ceapa si usturoiul marunt si punem la calit in putin unt topit.Dupa adaugam bulionul, sucul de rosii, apa, foaia de dafin.Condimentam cu sare si piper dupa gust lasam sa fiarba


Intr-o tava unsa cu ulei adaugam perisoarele si deasupra sosul si dam la cuptor cca 30 min. Cand a mai scazut sosul adaugam vinul si lasam sa fiarba pana mai scade si se ingroasa sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

06.02.2014, 16:03

va multumesc tuturor

madi_marin 1

06.02.2014, 19:45

bune tare!

Rocsi 1

06.02.2014, 22:33

Mmm cat de bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu perisoare de pui